Bor du i områder med dårlig dekning? Her er løsningen!

0
1235

Norge er et vidstrakt land, og selv om en tidel av befolkningen befinner seg i Oslo, og et par tideler til befinner seg i andre storbyer, så finnes det flere hundretusen nordmenn som bor i nærmest ødemark. Det vil si, de har folk sånn noenlunde i nærheten fortsatt, og kanskje et par hundre mennesker i bygda, men teknologien er ikke like avansert der de bor. Dette inkluderer meget ofte dårlige alternativer til mobildekning. Bor du på bygda har du kanskje sagt deg til takke med litt flere avbrudd og litt mer skurring enn det folk i byen opplever.

 

Det trenger derimot ikke være slik! Du kan nemlig få gode signaler også på bygda, så lenge du bruker en forsterker for dine samtaler. Problemet ligger nemlig i at mobiltårnene er såpass langt unna der du bor at den svake smarttelefonen simpelthen bare fanger opp deler av signalene. Om du derimot bruker for eksempel en 4G forsterker for et bedre signal, så vil din kvalitet på samtalen forsterkes betraktelig. Det er fordi signalene i praksis kommer fra mobiltårnet enkelt inn på 4G forsterkeren, før den deretter sender de samme signalene tilbake til mobilen din. Kort og godt hjelper en 4G forsterker din mobil å ta imot signalene fra mobiltårnet på en bedre måte.

 

Opplev bedre samtalekvalitet med forsterker

En samtale kan være gull verdt, enten det er et jobbintervju med et stort selskap, eller en telefonsamtale med ditt barn. Uansett er det få ting som er verre enn å bli avbrutt i midten av en slik samtale. Det er her en 4G forsterker ikke bare forbedrer signalet, men også spiller en viktig rolle innenfor kommunikasjon. Tross alt er ikke alltid en samtale bare en samtale, og du bryr deg for eksempel neppe om en SMS blir sendt på sekundet eller minuttet hvis den ikke er spesielt viktig – men om det er blant livets viktigste samtaler, så er situasjonen en helt annen.

 

En 4G forsterker kan dessuten også benyttes mange andre steder. De fleste mobiltelefoner benytter seg av 4G nettet, og derfor er den dessuten fleksibel. Den krever tross alt heller ikke spesifikke modeller av mobiler, og dermed kan du benytte forsterkeren til akkurat de mobiltelefonene du måtte ønske. Du kan dessuten ta med deg en 4G forsterker hjem, i bilen, i båten, på hytta, eller i grunn akkurat der du måtte ha behov for det. Dårlige signaler er noe forskjellig fra leverandør til leverandør også, og det handler ikke ene og alene om antall mobiltårn i nærheten for eksempel – så sørg for at du kartlegger behovet for dine mobile signaler før du kjøper en 4G forsterker.

 

Aldri mer skurrende eller avbrutte samtaler

Forskjellen er merkbar så snart du igangsetter bruken av en 4G forsterker. Da vil du ikke lenger oppleve skurrende eller avbrutte samtaler slik som før, og det vil virkelig være verdt investeringen. Endelig kan du oppleve 4G signalene slik alle andre også opplever dem!

 

 

SHARE
Previous articleFinn ditt optimale lån