Dagens samfunn flommer over av långiveren og ulike lån til ulike formål. 

0
2752

Den primære lånesituasjonen for vanlige middelklasse arbeidere i de fleste vestlige land i dag, er når man skal anskaffe seg et hus eller en bolig. Huslån får man i banken. Banker er til for å holde styr på dine penger, enten det er oppsparte midler, eller det er din inntekt fra arbeidsgiver. Banker kan også gi rådgivning når det gjelder økonomiske plasseringer som aksjer, fondssparing eller lignende. Banker gir også andre typer lån, som billån, restaureringslån. Vedlikehold på bolig er med på å øke verdien på boligen og det er derfor ikke en stor risiko å ta, når man vet at med den økonomiske modellen vi benytter oss av så vil markedsverdien hele tiden øke. Definitivt i fremgangstider. 

people-1230872_960_720

Man kan også få lån til forbruk. Forbruk regnes som et lån man får uten å stille sikkerhet i eiendeler. Bankene tar derfor en større risiko ved å låne ut disse pengene, og dermed vil man oppleve at renten er skrudd vesentlig opp. Gjennom en kredittsjekk finner banken ut om du har betalingsanmerkninger. 

Låneformidlere 

Det fins mange som vil ta del av suksessen med lån og de kalles for låneformidlere. De har inngått partnerskap med bankene og dermed kan de videreformidle søknadene til bankene gjennom sine kanaler. En slik kanal er 117banker.com.  

117banker.com  – info

Helt i høyre hjørnet finner man ut ved å trykke på “om oss” litt om hvem de er og hva de driver med. Litt under på siden vil man finne en hovedmeny som forteller oss om at det finnes virkelig mange långivere. Der har man kategoriene, enten det er forbrukslån, smålån eller kredittkort man vil søke på. Man har også oversikt over alle lån og de ti beste eller mest populære lånene.  Går man inn på forbrukslån, vil man få en oversikt over de ulike lånene og långiverne som har opprinnelse fra Norge, Sverige eller Danmark. Ser man på høyre siden vil man få en indikasjon på om det er en favoritt, en nyhet eller om det er forbrukslån med kredittkort. Enkelte långivere lager opplegg for en bransje, for eksempel hvis du driver i bygge bransjen, vil du kunne få en kreditt hvor det er lagt inn medlemsfordeler og rabatter, og samtidig er et kredittkort som du kan bruke andre steder. På denne måten sikrer utsalgstedet at du hovedsakelig benytter deres tjenester, mot at du som forbruker for gode betingelser og en lånesum slik at du kan fullføre de prosjektene du har fått anbud på og slik at du slipper å binde mer kapital enn det du ønsker. På denne måten er det fordeler for begge parter. Samtidig holder man hjulene i gang, både på et mikro, men også på et makronivå.  

Smålån 

117banker gir en oversikt over smålån som er genialt for de som trenger raske penger til en uforutsett utgift, en ukes ferie til Mallorca eller bare til rent og kjær forbruk. Det er mange tilbydere av smålån som vanligvis varierer mellom noen tusenlapper til rundt 50-100000 kroner. 

Lån på dagen 

Denne kategorien gir den oversikt over lån man kan få veldig fort, og med en rangering med tanke på lånesum, løpetid, betingelser og popularitet. Det er flere långivere av kredittkort, og de er veldig greie å ha skal du på utenlandsferie med familien, eller bare ha en reserve tilgjengelig. Med kredittkort kan man hele tiden sette inn penger og forbruke ettersom man eventuelt trenger penger. 

Siden sammenligner mange typer lån, for å gjøre søkeprosessen enkel og rask. Med tanke på at alle søknader er uforpliktende og gratis er det er super siden å benytte til leting etter lån.

SHARE
Next articleBillig forbrukslån