Hundebur til menneskets beste venn

0
3283

Den lille krabaten er nettopp kommet inn i deres hjem. En liten labrador som bare er noen uker gammel. Dette skal bli familiens midtpunkt og kjæledegge. Det var minstemann som ønsket det seg først, også synes etter hvert alle det var en kjempegod ide. En egen hund, med alt det livet og kaoset det ville medbringe. Labbetuss måtte gå tur minst tre ganger om dagen, skulle ha blanding av tørrfor og bløtt. Den skulle dresseres og ha gode manerer. Ja det skulle bli det svare strev, men også en herlig tid. Labradoren vokste fort og etter hvert er den en stor hund. En krabat som er elsket av alle, store som små. Så plutselig er sommeren her, og så skal dere på bobiltur til Tyskland. Tiden er klar for at Labbetussen må på kennel. Nei, roper barna, vi vil ha med oss den! Men i alle dager, hvordan skal vi få til det, undret de gamle seg. Bare se her: www.billige-hundebur.com .

animal-dog-pet-sadHundebur på tur og aldri sur

Så ble det slik at, labradoren skulle bli med på sommerferien. Dere hadde først og fremst gjort alle forberedelser, men viktigst av alt, dere hadde funnet et supert hundebur til krabaten som ville bli perfekt. Med et lite pledd under vil hunden sove godt under de lengste etappene, slik at den er uthvilt til å løpe litt rundt når dere tar deres første stopp. Hunden er sikret med monteringsremmer, slik at det enkelt kan monteres der det måtte passe. Med sklisikkert pledd vil hunden ha en komfortabel reise. Det vil bli en fryd når dere stopper på campingplassen og kan la hunden løpe litt fritt, og tenk hvor glad den er for det. Den er med på sin aller første reise, og den er en del av kjernefamilien som sammen er en flott gjeng. Mor og far trenger ikke å bekymre seg, for når barna leker, så vet de at hunden er høyt og lavt sammen med dem.

Lav vekt gjør det enkelt å flytte hundeburet

Det er ingen tvil om at man har valgt riktig, for om det skulle være behov for å flytte hundeburet, så er det laget i det sterkeste aluminium som er et lett metall. Man slipper tunge løft, da selve labradoren får lufte seg mens dere flytter om. Selv i en personbil passer disse hundeburene perfekt. Det vil til og med være god plass til annen bagasje med et slikt hundebur plassert bak i bilen. Dette gjør det utrolig enkelt å ha med hunden selv på kortere turer. Kanskje når dere skal på dressurkurs, eller bare bort en helg. Da vil hundeburet være en ting som dere ikke kan være foruten. Enkel bestilling på internettsiden vil gjøre hverdagen og ferien komfortabel, for store og små. Prisene er hva du betaler, men ved innføring til Norge, vil merverdiavgift legges til. Dette gjør at prisene er utrolig gunstige slik som de er satt. Da kan dere bare starte i gang å planlegge ferien, for med hundeburet vil selv den lille tassen ha en god reise.