Lys opp kontorets atmosfære med kunstige planter

0
1151

Enkelte kontor kan være rimelig triste. Ikke bare er det her du må ”sone” ofte 8 timer av din dag, men det er også her det oftest er en ganske så dårlig atmosfære. Denne bunner som oftest i det designet som du omgir deg med. De fleste kontorer i dag er nemlig grå og gamle.

 

Da hjelper det å bringe inn litt grønt liv som puster inn et friskt pust i kontoret. Hva er vel bedre enn noen planter? Alle liker det grønne livet som disse bringer inn i kontoret, men de færreste liker nok ansvaret med å vanne disse og fjerne visne blader. Det er nettopp derfor kunstige planter er så gunstige.

 

Å ha muligheten til å bringe det grønne plantelivet innendørs er en fantastisk mulighet, fordi det simpelthen bringer humøret rett opp. For en bedrift kan en gå så langt og argumentere for at dette gir en kompetitiv fordel. Med ansatte som er mer fornøyde enn noensinne, så kan du smile bredt med dine nye, kunstige planter!

 

Hjelp til ditt valg av planter

Å vite at du bør sprite opp kontoret med noen planter krever kanskje ikke all verdens med innsyn, spesielt i de grå betongblokkene folk flest har sine kontorer. Allikevel kan det være vanskelig å se seg ut akkurat hvilke planter en skal velge. Det finnes tross alt så ufattelig mange forskjellige alternativ.

Også innen kunstige planter finnes det et bredt spenn av alternativer. Du kan tross alt velge mellom alt fra enkle potteplanter, til store busker, og til og med veggplanter. Selv om du ønsker at kontoret skal få en helt ny karakter og gi dine ansatte litt grønne vibber, så kan det kanskje være lurt å tone det ned noe i hvert fall.

 

Et godt tips er å la de ansatte gi sine innspill. Kanskje bryr ikke mannfolka seg det granne, men ikke la dette ødelegge intensjonen. Innerst inne vil nok de også, akkurat som kvinnfolkene som debatterer hvilke kunstige planter som er finest, nyte tilværelsen av kunstige planter i kontorlokalene.

 

Alle fordelene med planter – minus ulempene!

Det kan ikke understrekes mange nok ganger hvilke fantastiske fordeler kunstige planter har. Faktisk kan en legge sammen alle fordelene fra ordinære planter, for så å fjerne ulempene disse plantene vanligvis har.

 

Konstant vanning, fjerning av visne løv, og kanskje til og med allergier for enkelte ansatte har vært med på å gjøre innføring av planter i det ellers grå kontorlandskapet vanskelig. Med kunstige planter skal du derimot ikke bekymre deg for dette lenger, og du kan nyte et helgrønt kontorlandskap før du vet ordet av det.

 

Informer dine ansatte eller medarbeidere om intensjonen bak dette, og se gleden i deres øyne. Husk på at ansatte i Norge tilbringer omtrent en tredjedel av sin hverdag på et kontor – enkelte enda mer tid! Da kan det virkelig være en positiv forandring å få inn litt grønne planter i hverdagen. Med kunstige planter blir innemiljøet bedre, og dermed heves humøret og prestasjonene også!