Digital markedsføring på sitt beste

0
Digital
Digital

Dominer Facebook du også

Bedrifter møter på en rekke utfordringer fra dag til dag. Den kanskje aller største utfordringen er å oppnå den veksten bedriften har satt seg for året. Uansett hvor bra produktet eller tjenesten bedriften innehar, så kommer ikke veksten av seg selv. Det å skaffe nye kunder kan noen ganger virke nesten umulig, og det blir fort en veldig vanskelig jobb. I disse dager har derimot internettet åpnet mange nye og spennende kanaler. Dette har tillatt bedrifter å markedsføre på en helt ny måte. Her kan bedrifter segmentere mye bedre og nå kundene raskere og mer nøyaktig enn noensinne. Dette øker effektiviteten i markedsføringen samtidig som det reduserer kostnadene. Digital markedsføring er rett og slett århundrets beste nyhet for bedrifter. Dersom din bedrift søker vekst, så bør det ikke vært noen tvil om hvor du ser til for resultater. Internettet er bredt og milliarder av nettsider kan kanskje virke skremmende. Det finnes derimot giganter der ute, som for eksempel Facebook, som lar deg finne dine nye kunder. Nesten alle er på Facebook, og konverteringen her er meget god. Kort fortalt virker Facebook annonser meget godt, og her gjelder det å bare slenge seg på mens du kan. Facebook tjener milliarder på annonser i året, men bedriftene tjener eksponentielt mer på den veksten de ser.

Nå ut til nye kunder og se umiddelbar vekst

Der andre bedrifter ser god vekst fra digital markedsføring, er det naturligvis ingen grunn til at du ikke kan se det samme. Enten det er Facebook, andre sosiale medier eller kanskje en helt annen type nettside, så fungerer digital markedsføring effektivt og ofte kan du se umiddelbar vekst. Selv om kanskje ikke alle potensielle kunder vil klikke direkte på annonsen, så bygger det oppmerksomhet rundt ditt produkt eller din tjeneste. Når kunden deretter skal begå dette kjøpet, enten det er neste dag eller et år senere, så vil din bedrift være en del av deres minne. Kunder kan virke kompliserte, men det er de egentlig ikke. Vi mennesker legger ofte veldig lite innsats i hva vi velger, og det vi har hørt at er bra, det er ofte det vi velger først. Digital markedsføring er perfekt for en bedrift til å komme seg inn i kundens minne. Dagens forbruker oppholder seg på internett, og spesielt sider som Facebook, nærmest i hvert eneste øyeblikk de har fri fra jobb, skole og andre aktiviteter. Tenk bare på det, enkelte ganger sjekker vi Facebook og sosiale medier kun for gøy, og der kan fort din Facebook annonse sitte klar for en forbruker som er ute etter noe gøy. Tidene har endret seg, og det er på tide å gjøre seg klar for en ny bølge innen markedsføring. Det som fungerte for 10 år siden, fungerer simpelthen ikke lenger i dag, uansett hvilken industri du er innen. Det å utnytte digital markedsføring til det fulle kan gi deg den veksten du leter etter, og kanskje gir det deg en stor fordel i kontrast til dine konkurrenter i markedet.

Hifi i sentrum

0

Den gode lyden du trenger

Nordmenn er helt ville etter musikk. Ikke bare leverer vi noen av de desidert største hitene til markedet. Vi nordmenn er et av de folkeslagene som hører mest på musikk i hele verden. Da er det ganske rart at vi fortsatt bruker utslitte hodetelefoner, spiller musikk rett fra mobilen på fest og ser film med kun lyden fra TV. Ved å akseptere denne labre kvaliteten på lyden, mister nordmenn det enorme potensialet som ligger i musikken. Vi har nærmest alle hørt musikk levert i god lyd, men midt i den hektiske hverdagen er det enkelt å glemme. Det er også en trist misforståelse blant folk flest at god lyd koster en formue. Hos vanlige elektronikkforhandlere holder denne påstanden vann. HiFifreaks er derimot et friskt pust i markedet som ønsker å bekjempe denne påstanden. Med en enestående evne til å presse prisene ned på den samme gode kvaliteten, ønsker HiFifreaks å levere hi-fi lyd til nordmenn over hele landet. Gjennom en unik modell som presser ut mellommenn, unngår markedsføring og naturligvis selger fra nett, fjerner HiFifreaks mange av de kostnadene som ellers gjør god lyd så dyrt. På denne måten er HiFifreaks en pioner i markedet. Her er ikke målet å melke kua som hos de andre forhandlerne, men heller å senke den unødvendige sirkulasjonen av produktet før det når deg som forbruker. På denne måten kan alle nordmenn nyte god lyd uten at det svir i lommeboka.

 

Høyttalere og anlegg du vil ha

Lave priser og stort utvalg betyr som oftest et kompromiss med kvalitet. Når det gjelder HiFifreaks er dette tvert imot det motsatte tilfellet. Som nevnt, grunnet den unike modellen, presser HiFifreaks ned prisene på de gode modellene som koster flesk hos den vanlige elektronikkforhandleren. Dette betyr at selv om prisene er rekordlave og utvalget er stort, så er kvaliteten like høy som den ellers ville vært. Utvalget hos HiFifreaks er simpelthen et resultat av nøye håndplukkede produkter. Blant disse finner vi hifi høyttalere, hifi anlegg og annet hifi utstyr. Hifi, som i bunn og grunn bare betyr god lyd, står i sentrum av HiFifreaks sin modell. Blant hifi høyttalerne finner vi kjente modeller som Wharfedale og virkelige lydmaskiner som Earthquake. Disse leverer også hifi anlegg hos HiFifreaks. Med andre ord leveres noen av de kanskje aller mest etterspurte merkene i markedet. Dersom du eller dine er lei av dårlig lyd enten i hverdagen eller kanskje på en fest, så er det på tide å sette en stopper for dette. Vi nordmenn både produserer og hører på musikk hele tiden, og da bør god lyd være en høy prioritet. HiFifreaks gjør dette mulig ved å fjerne de latterlige høye prisene vi ser i markedet i dag. Med en standhaftig modell som fjerner enhver unødvendig prosess, men samtidig stiller de samme kravene til kvalitet, oppnår HiFifreaks dette effektivt. I dagens marked er det ingen tvil om hvor du bør gå dersom du ettersøker høy kvalitet på din lyd. HiFifreaks har døren oppe for folk som er lei av å betale for mye!

Skaff kunnskapen som hever din kompetanse

0

Bli en enestående leder du også

De aller fleste av oss kommer til et punkt i karrieren hvor vi rett og slett stagnerer. Ofte angrer vi her på at vi ikke utdannet oss mer da vi var unge, siden manglende akademiske kunnskaper som oftest er barrieren fra å tre inn i lederstillinger. Det er derimot simpelthen umulig å tre inn i en studentrolle i voksenlivet. For det første tar utdanninger ofte mellom 3 og 5 år med fulltidsstudering for å fullføre. Ikke mange har råd til å ta slike heftig lange pauser fra sine jobber. I tillegg har de fleste etablert familie, med mange store betalinger slik som huslån og billån hver måned. Med andre ord blir de fleste sittende akkurat der de er og stagnere, selv om de kan besitte store ambisjoner for å tre oppover i organisasjonen. Se institute ønsker å løse denne problemstillingen med sin helt unike modell. Deres 3 programmer innen lederutvikling ligner mest av alt på en MBA, men uten alle problemene en hadde støtt på midt i voksenlivet. For eksempel er programmene hos se-institute langt på nær så tidskrevende som hos de store universitetene. Der en vanlig grad tar mellom 3 og 5 år hos disse, krever se-institute kun 8 uker med intensive studier. Dette er fordi disse programmene eliminerer unødvendig dødtid, utdaterte emner og unødvendige prøver. I stedet får du et skreddersydd program for din karriere som er minst like bra som en MBA på kun 8 uker.

 

Finn det programmet som passer deg

I samarbeid med business skolene INSEAD og IMD, tilbyr se-institute i dag 3 forskjellige programmer. Felles for alle er at de tar sikte på å utdanne enestående ledere på kort tid. Dette er ingen enkel oppgave, men programmene er satt opp på en måte som øker sjansene for suksess. I stedet for lange avhandlinger som bruker flere steg på å komme til poenget, bruker disse programmene en nedbrytning av teori både til å gjøre det mer komprimert men også lettere å forstå. Både professorene og næringslivsekspertene som vil undervise deg i programmet forstår denne tankegangen, og de har ingen andre motiver enn å tilby rask, enkel og effektiv utdanning. Den eneste grunnen til at normale grader tar så mange år er at de enkelt og greit ikke er fokuserte nok. Se-institute lar deg forstå organisasjon og ledelse fra et vidt perspektiv, allikevel har de evnen til å skranke inn der det er fordelaktig for deg som student. Lederutvikling bør handle om hva som er best for din bedrift og din bransje, ikke hva som fungerte før og hva som generelt sett har fungert i teori. Dette er et annet konsept som står sentralt i se-institute sin modell. Der andre utdanninger forlater deg ved utdelelse av diplom, og det med kunnskap som er utdatert før du får fullført graden, følger se-institute deg opp i en årrekke. Gjennom kontinuerlig kontakt med både professorer, næringsliveksperter og medstudenter, får du tilgang på den nyeste kunnskapen selv mange år etter programmet er fullført. Oppfyll dine drømmer og møt markedets krav med en helt enestående utdanning fra se-institute.

 

Lamper du kan være stolt av

0

Gi ditt hjem en helt unik atmosfære

De aller fleste av oss kjøper lamper simpelthen fordi vi ikke har noe valg. Enten vi flytter inn i ny leilighet, eller poden sparker ball inne og knuser lampa, så er vi nødt til å anskaffe lamper for belysning. Uten disse ville livet vært en trist sak. Andlight ser derimot på problemstillingen med et friskt perspektiv. Hva om det å kun måtte anskaffe en lampe er den triste delen av problemstillingen? For å løse dette spørsmålet har Andlight valgt å markedsføre designerlamper som virkelig er en nytelse for øyet. Resultatet er at folk flest ser lamper for noe helt annet enn det den vanlige forhandleren vil at du skal. I stedet for noe du må ha grunnet belysning, argumenterer Andlight for at designerlamper er noe du må ha grunnet den ekstra atmosfæren dette produktet gir ditt hjem. Alle lampene hos Andlight, selv om det er mange av de, er nøye utvalgt. Dette utvalget inneholder kun den aller beste kvaliteten, slik at du kan nyte et enestående produkt. En av de mange enestående modellene hos Andlight er Foscarini. Dette merket stammer, som nesten alt av verdensklasse, fra de standhaftige Italienerne. Her er det ikke inngått et eneste kompromiss på verken design eller kvalitet, hånd i hånd med den Italienske kulturen. For å understreke dette poenget, så er Havana modellen for øyeblikket utstilt på Museum of Modern Art i New York. Dette er derimot langt fra den eneste anerkjente modellen hos Foscarini, og de har mye å by på.

 

Foscarini i fokus

Blant Foscarini sine mange enestående modeller, så er det to modeller som skiller seg spesielt ut. Foscarini Caboche og Foscarini Twiggy er blant de best solgte og mest anerkjente lampene hos selskapet. Dette stammer i deres enestående kvalitet, og evnen til å lyse opp atmosfæren i selv det mest triste rom i ditt hjem. Foscarini Caboche er en modell som kan fåes til både gulv, tak, vegg og bord, slik at du kan pryde den overalt i ditt hjem. Du kan også velge mellom en klassisk sølvfarge, eller en mer moderne gullfarge som garantert vil fange blikk. Foscarini Twiggy er til motsetning en dedikert gulvlampe. Der Foscarini Caboche står for et mer klassisk design med rene linjer, utfordrer Foscarini Twiggy de konvensjonelle reglene de fleste lampedesignere følger. Her er selve stammen som en grein og hode henger som en frukt nedover. Dette designet er helt unikt, slik at du nærmest kan garanteres at ingen har en lignende modell. Modellen fåes i opp til 4 forskjellige farger, og du kan også bestille med LED belysning for et enda bedre resultat. Uansett om du går for en Foscarini Caboche, Foscarini Twiggy, en helt annen Foscarini modell eller kanskje et helt annet merke hos Andlight, så er du garantert den samme gode kvaliteten. Med gratis frakt, rask levering og enkel retur, så står det bare et par klikk mellom deg og en godt belyst leilighet. Det å kjøpe lamper trenger ikke være kun en grunnleggende prosess, det kan også være en prosess for å legge til et enestående design til ditt hjem.

Skattesesongen på full vei

0

Få utført skatteoppgaven riktig

2018 har bydd på mange minneverdige øyeblikk allerede, og de aller fleste er nok fornøyd med hvordan året har gått så langt. Det er nok mest av alt fordi det ikke har vært noen store hindre i den pågående hverdagen. Dette er derimot i ferd med å endre seg, nå som skatteoppgjøret kommer nærmere og nærmere for hver dag. Nordmenn fra nord til sør gruer seg jo nærmere oppgjøret kommer, og så fort dagene går unna, så er det helt plutselig her. Da gjelder det å være klar, for ved små feil på skatteoppgjøret, så kan det fort bli store smeller som svir fælt på økonomien. Det er derimot lettere sagt enn gjort med flere regler enn noensinne. Enten det er aksjer, kapital, eiendom eller andre kompliserte regler, så vet de aller færreste hvordan skattesystemet behandler disse. Revisorene har i årrekker utnyttet denne mangelen på ekspertisen, men det er først nå i moderne tid hvor hverdagen har blitt enda mer stressende at disse selskapene virkelig har skutt fart. I en by som Bergen er det revisorer rundt hvert eneste hjørne, og markedet er meget stort. Det betyr også en rekke varierte selskaper, inkludert revisorer du neppe vil assosiere deg med. Dette uryddige markedet har bydd på hodebry for mange, og det er grunn til bekymring når jakten på revisor tar like mye tid som skatteoppgjøret i seg selv. Revisor-pris.no er derimot en nettside som sikter på å løse denne problemstillingen for bergensere.

 

Finn revisoren din i Bergen

Ved å gå inn på http://www.revisor-pris.no/revisor/bergen/ kan du enkelt og raskt finne en meget bra revisor pris i Bergen. Prosessen er meget enkel og tar kun et par minutter. Det aller beste er at den er helt gratis og uforpliktende, slik at du ikke tvinges til noen ting. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en kort skjema med informasjon om din situasjon. Påfølgende vil du innen et døgn bli kontaktet med informasjon om 3 forskjellige revisorer. Disse 3 vil være blant de aller beste revisorene i Bergen og de vil være tilpasset din situasjon. Her vil du få se spesifikasjoner som pris, beliggenhet og omtale, slik at du får et enklere valg. Skulle du gjort research selv blant flere titalls revisorer hadde disse spesifikasjonene fort vært vanskelig å fått tak i. Nå kan du få disse helt gratis med anbefalinger i løpet av kun ett døgn. Da slipper du den slitsomme prosessen med å lete etter revisorer. Tross alt leter du etter en revisor for å slippe den kjedelige og lange prosessen med skatteoppgjøret. Hvorfor ikke fjerne prosessen med å finne en passende revisor også? Med revisor-pris.no er du dessuten garantert det beste resultatet. Her tas ingen prosent av ditt valg, og du betaler ikke noe mer enn du vanligvis hadde gjort. Nyt helt gratis anbefalinger og en enklere valgprosess denne våren. Skatteoppgjøret kommer fortere enn du kan forestille deg, men nå er du i hvert fall rustet for et mye enklere og raskere valg.

Kle deg opp enkelt og billig

0

Kostymer for alle og enhver

Nordmenn er om mulig et av verdens mest sære folkeslag. Her til lands er selv en så enkel greie som å snakke med en fremmed av en eller annen grunn klassifisert som umulig for de aller fleste. Det er ikke før vi starter i gang festligheter med alkohol og annen moro at vi nordmenn virkelig slår oss løs. En av de andre formene for moro som virkelig lar oss leve livet er det å kle oss ut. Da er vi i en helt annen karakter, og vi lever et helt annet liv. Med ett så er det plutselig ikke så farlig å snakke med fremmede lenger. Et kostyme lever på mange måter sitt helt eget liv. Enten det er Halloween, teater eller rett og slett en god gammeldags temafest, så har de aller fleste av oss opplevd denne friheten. Kanskje mimrer vi tilbake til de gamle dager da vi som barn gikk fra dør til dør og tigget etter godteri, uten noen form for skam, kun fordi vi hadde et kostyme på. Eller kanskje var det den ene festen der du var kledd som politi og hun som sykepleier, og det var en umiddelbar gnist. Uansett tilfelle så har vi alle et forhold til kostymer, og de har en helt egen evne til å få ut det beste i oss.

 

De billigste kostymene rett til deg

Festtema er en nettbutikk som sikter på å dele denne atmosfæren med nordmenn flest. I deres butikk finner du kostymer i alle farger og fasonger, i en rekke modeller og til de aller beste prisene i markedet. Det som er så unikt med festtema sin modell er at utvalget nærmest aldri ser ut til å ende. Her kan du lete gjennom over 50 forskjellige temaer. Du finner alt fra klassiske temaer som politi og cowboy, til nasjonale temaer og rett og slett alt av kostymer du kan tenke deg. Skal du arrangere festen eller eventet, så finnes det også mange muligheter for å piffe opp atmosfæren. Dersom du for eksempel skal arrangere en 60 talls fest kan du anskaffe en artig mega joint, som garantert vil bli et samtaleemne for store deler av festen. Du kan også kjøpe flotte bestikk, servise og andre pyntegjenstander i stil med temaet for din fest. Selv om utvalget hos festtema er blant de aller beste i markedet, så har ikke dette påvirket kvaliteten i særlig stor grad. Der andre leverandører med store utvalg ofte har rasket sammen billige artikler av dårlig kvalitet, så har festtema forsikret seg om at hvert eneste produkt blir utvalgt med omhu. Det har ført til en portefølje folk sjeldent har sett maken til. Med lavere priser og bedre kvalitet enn noensinne, så er det liten tvil om hvor en bør se til når en skal anskaffe seg sitt neste kostyme. Festtema er en ren drøm for de som elsker å kle seg ut, og med et par enkle klikk så kan du få de billigste kostymene rett til deg.

 

Fornøyde kunder år etter år

0

Bedriften som har absolutt alt

Kvintblendex er kanskje ikke en av de mest kjente navnene i Norge, men det kan fort bli det i de kommende tiårene. Denne bedriften har hatt stor suksess med sitt evinnelige fokus på kunden. Her er faktisk alltid kunden i fokus, og det synes på enhver handling og plan selskapet gjør i markedet. Hos http://kvintblendex.no/ finner du løsningene som gjør solskjerming så mye enklere. Dersom du tenkte at de få gardinene og persiennene du har tilgang på i din nærhandel i bunn og grunn var de eneste i markedet, så har du tatt grundig feil. Kvintblendex har mest sannsynlig et av de beste utvalgene uansett produktkategori på nett. Dette oppnås med unike partnerskap med leverandører som har lang fartstid i bransjen. Her snakker vi om bedrifter som har solgt tekstiler av høy kvalitet siden gardinenes opprinnelse. Disse tekstilene måles opp, sys og monteres for deg med høy effektivitet. Dette spillerommet i ditt valg betyr i bunn og grunn at utvalget nærmest er uendelig hos kvintblendex. Det er derimot ikke bare gardiner som står sentralt hos denne bedriften. Der de fleste nordmenn er vant med et dårlig utvalg og kun et par alternativer til solskjerming, tilbyr kvintblendex en helt ny opplevelse. Her får du de klassiske gardinene og persiennene, så vel som markiser, liftgardiner, folie, screens og rett og slett alt til solskjerming. Dersom du tenker at du ikke har peiling på hva som passer til hva, kan du få helt gratis rådgivning og oppmåling. Da forsikrer du deg om at ditt prosjekt backes opp av ekspertene innen feltet.

 

Løsninger på et helt annet nivå

Kvintblendex er ikke som den vanlige handelen hvor du kun får et par modeller og en latterlig pris. Dette selskapet tilbyr mer enn bare et produkt. For det første kan du være sikker på at ethvert kjøp hos kvintblendex er kvalitetskontrollert. Alle produktene er sertifisert etter kvalitetskoder, slik at kundene garanteres det aller beste resultatet mulig. Videre kan du også garanteres at påvirkningen på klimaet er redusert til det minste mulig. I disse dager anerkjenner kvintblendex miljøutfordringene, og ethvert produkt er nøye gjennomtenkt med dette i bakhodet. Selskapet tilbyr også en helt unik service som ikke kan sidestilles med noen andre. Din detaljhandel selger deg mest sannsynlig et forbrukerprodukt som går i stykker i løpet av et par år. Her er det heller ingen oppfølgning, slik at du selv må fikse, vaske eller mest sannsynlig finne et nytt produkt. Kvintblendex skiller seg ut ved at de tilbyr service fra første sekund. For det første får du helt gratis rådgivning og oppmåling. La ekspertene komme rett hjem til deg eller din bedrift og gi deg ekspert anbefalinger. Du får også tilbud om årlig service, og dersom du ønsker å holde produktene rene og pene får du også tilbud om vask og rengjøring. Det er simpelthen kun bortskjemte kunder hos kvintblendex, og du har neppe sett maken til et slikt firma før. Kvintblendex tilbyr løsninger på et helt annet nivå.

Operer bedre i mørket

0

Hodelyktene som hjelper deg med dine mål

Norge er ikke bare et kaldt, men også et meget mørkt land om vinteren. Her i Nord lar vi derimot ikke dette hindre oss fra i å bevege oss ute og være aktive. Vi både trener, jobber og gjør andre aktiviteter ute i mørket, selv på vinteren. Spesielt populært er nok lange skiturer i skog og mark om kvelden for å få inn en virkelig god treningsøkt. Selv om Norge er meget godt belyst, er det naturligvis enkelte aktiviteter som finner sted på plasser det ikke alltid er like godt belyst. Skiløypa er bare en av mange eksempler der nordmenn trenger ekstra belysning på mørke vinterkvelder. Da er det tungvint å ta med seg store lommelykter som en må holde med hånda. Det er her hodelykten virkelig spiller sin rolle, og det er ikke rart denne har blitt en favoritt hos nordmenn. Uansett hva du holder på med, være det seg skitur, løpetur, eller jobbrelatert, så vil hodelykten gjøre jobben helt uten at du trenger å holde den selv. Naturligvis vil lyset følge ditt blikk, slik at du virkelig får jobbet effektivt i mørket. Med hendene fulle av arbeid er hodelykten simpelthen et av de mest behjelpelige utstyrene du kan anskaffe deg til vintermånedene.

 

Hodelyktene som passer deg best

Der de fleste andre leverandører kun markedsfører et par varianter, tilbyr batterionline deg en helt unik opplevelse. Hos https://batterionline.no/lys/hodelykter finnes det ufattelige 52 forskjellige hodelykter klappet og klare på lager for din bestilling. Dette er en luksus av de sjeldne, men et konsept batterionline jobber ekstremt hardt for å kjempe for. Kunden skal aldri være halvveis fornøyd med et kjøp, og når en har hele 52 forskjellige hodelykter å velge mellom, er håpet at dette målet oppnås. Videre tåler mange av disse modellene frost og vann, slik at du kan være sikker på holdbare produkter. Selv om 52 hodelykter kanskje høres mye ut har disse blitt nøye plukket ut av batterionline, slik at nordmenn skal bli mest mulig fornøyd. Her er det modeller som spenner over forskjellige størrelser, prisklasser, design og funksjonalitet. I tillegg til den klassiske hodelykten med et spenne, får du i tillegg modeller som har ekstra spenner slik at hodelykten sitter enda bedre. Som om ikke det var nok får du også tilgang på hjelmer som hodelykten kan passe på. Da er alt klappet og klart for en flott arbeidsdag i tunnel, på lager eller hvor det måtte være. Med sporty modeller som Coast og Petzl, er du garantert en god opplevelse i din treningshverdag. Viktigst av alt er kanskje å ikke la mørket la deg sitte inne, og for å kurere dette symptomet, har batterionline løsningene for deg. Hodelykter trenger ikke være dyrt, og du kan få de fleste gode lyktene for rundt 200 kr. Ikke la den mørke vinteren stoppe deg fra å få jobben gjort eller være aktiv ute. Hodelykten har vært redningen for mange nordmenn på lange vinterkvelder, og det kan også bli redningen for deg.

Billigere klokker av høy kvalitet Seiko sine stilige klokker

0

Seiko er kanskje en av de mest kjente produsentene av klokker i hele verden. Det Japanske selskapet som startet sin drift helt tilbake i 1881 har ikke sett seg tilbake siden. Med et evinnelig fokus på innovative og teknologisk banebrytende løsninger, har Seiko gjort kundene sine fornøyde i over et århundre. Fokuset hos Seiko har alltid vært å lever høy kvalitet, men samtidig holde prisen nede. Med mange utfordrere i markedet har dette vært et vanskelig mål å holde, men Seiko har aldri gitt seg og de opprettholder fortsatt den samme modellen. I dag leverer Seiko klokker til herre og dame, slik at du ikke trenger å bekymre deg for en for feminin eller for maskulin modell. Seiko leverer simpelthen noe for alle og enhver.

Skill deg ut

Det er vel liten tvil om at gutta på jobben blir mer sjalu på noe annet enn en kollega med fin klokke. Samtidig finnes det ikke noe som irriterer kvinnene i bokklubben din mer enn den stilige klokka du kjøpte i helga. Seiko er den klokkekolleksjonen som mest sannsynlig gjør nordmenn mest sjalu på hverandre. Med et stilrent design er det den type klokke som gjør et flott antrekk til et komplett antrekk. Dersom du ønsker å ta det til det neste nivået, enten i jobbsammenheng eller til en fest, så er Seiko sine klokker et godt steg på veien. Er du derimot av den mer nerdete typen som ønsker en funksjonell klokke med alle de nyeste funksjonene, ja da har Seiko også modeller som passer til din bruk. Du får også modeller til en rekke forskjellige prisklasser. Med Seiko kan du anskaffe deg det som fremstår som en luksusklokke til under 1000 kr. Du kan også anskaffe deg det som simpelthen er en luksusklokke til rundt 4000 kr. Uansett tykkelse på lommeboka er det med andre ord en prisklasse som passer ditt forbruk her. Som nevnt tidligere opprettholder Seiko en modell hvor alle skal få muligheten til å gå med den klokken de vil. Med et latterlig bra utvalg og ekstremt lave priser oppnås dette målet.

Modellene du ikke kan gå glipp av

Bilablau.no er en nettside som elsker å gi deg gode tilbud. Her finner du blant mange produkter en rekke flotte klokkemerker, og naturligvis er Seiko en av disse. Akkurat nå er det opp til 60% rabatt på alle klokker fra Seiko, og det er et ekstremt godt utvalg. Klokker som vanligvis har kostet opp mot 10000 kr kan nå anskaffes til spede 4000 kr. Dette er et tilbud som nærmest er for godt til å være sant. Ettersom utvalget er så enestående trenger en heller ikke bekymre seg for at klokkene blir utsolgt med engang, men en bør allikevel være rask på avtrekkeren for å forsikre seg akkurat den modellen en vil ha. Sorter etter dine preferanser og velg din favoritt blant det store utvalget. Du kommer garantert til å finne en klokke som passer din smak og stil.

Solhatter både beskytter og skjermer mot solen

0

Når sommersola skinner og man tilbringer mer tid utendørs, merker man raskt at solen ikke bare gir varme og lys, men at den også påvirker huden med UV-strålingen. Sollyset er ofte sterkt og UV-strålingen kan forårsake at man blir solbrent i hodebunnen. Hodebunnen er ikke det enkleste stedet å smøre med solkrem, så da er løsningen å bruke solhatter, sommerhatter, bøllehatter eller liknende. En luftig hatt om sommeren skjermer mot UV-strålene og sterkt lys, samtidig som at den kan gjøre at man unngår at varmen blir for kraftig på hodet.

Ikke bare gir en hatt flere praktiske fordeler, men det kan også være et stilig tilbehør til ditt antrekk. En sommerhatt eller en bøllehatt kan være det som gjør sommerantrekket perfekt og helhetlig. For barn er det viktig å tenke på beskyttelse mot varmen og mot solen. Barna selv merker ikke alltid om det blir for varmt eller om de har fått for mye sol før det er for sent å forhindre overoppheting eller solbrenthet. På varme dager i solskinnet er det lurt å ha på dem en hatt av en eller annen slag. Bøllehatter er ofte populære valg, spesielt for de minste.

Hatter er en bra løsning for både solskjerming og beskyttelse

Solhatter, sommerhatter, bøllehatter og andre typer hatter hjelper deg å holde hodet kjølig i sommervarmen i tillegg til at du unngår å bli solbrent. Når man er vant til en kjølig vår eller høst hjemme i Norge og setter seg på et fly for å finne varme i sydlige strøk, så merker man raskt at utfordringene er helt annerledes når solen er sterk og varmer godt. Hvem har vel ikke opplevd at man blir solbrent eller føler seg svimmel i sydenvarmen allerede etter første eller andre dagen på ferie? Ved å tenke på dette med en gang man ankommer feriedestinasjonen, så kan man unngå denne problematikken med en hatt av en eller annen slag for både mor, far og barn.

Solhatter beskytter hode-bunnen når man er på ferie

Hodebunnen er spesielt utsatt når solen blir sterk, og man kommer ikke så enkelt til med solkrem for å beskytte mot solbrenthet. Den enkleste løsningen for å unngå skader i huden på grunn av solbrenthet, er å finne en passende hatt. Da blir dagene raskt bedre i solvarmen, og man unngår å bli overopphetet eller at man må holde seg ute av solen et par dager på grunn av for mye UV-stråler.

Sommerhatter og bøllehatter er lurt å benytte på de varmeste sommerdagene

Sommerhatter og bøllehatter trenger ikke være kjedelige hatter som kun skal beskytte mot solen, men de kan også være et morsomt tilbehør til et antrekk. Da oppnår man mer enn å beskytte mot solskader og varme. Det er alltid morsomt å forsøke å finne den perfekte hatten til et stilig sommerantrekk. For barna kan man finne en morsom bøllehatt som gjør at de synes det er gøy å gå med den. Da er det stor sjanse for at de ikke tar den av ved første anledning men at det heller blir vanskelig å få dem til å ta den av når de kommer inn.