Prøv vindtunnel i Oslo og fly

0
3122

3211364467_d0284dd565_bAlle mennesker har uten tvil på et eller andet tidspunkt ønsket at ha evnen til å flyve. Og for de fleste så blir dette aldri en realitet, med mindre, at man prøver diverse typer av ekstremsport. Men prøv vindtunnel i Oslo, og du vil merke, hvordan du får luft under vingene.

Å gå på jobb kan være en kjedelig sak å gjøre, og ofte føler man, at man ikke har noe som helst å si til de mange mennesker, som man bruker svært mye tid med hver eneste dag. Til lunsj sitter dere kanskje med et tomt blikk og ser ut på folk og hører ikke på hva hverandre sier mens man spiser sin sandwich, som man i virkeligheten bare spiser for ikke å sovne med en gang. Men dette endrer seg når det kommer en ny praktikant, som setter seg foran deg og sier ”prøv vindtunnel i Oslo”. Det, som han vil tale om er dette: https://opplevelsesgave.com/proev-vindtunnel-oslo-faa-foelelsen-av-fritt-fall/ .Først kan det være, at du er litt forvirret, først og framst fordi, at du aldri har sett denne personen før. Men da du kan se, at alle andre ikke ser rart på denne unge gutten, som plutselig er kommet fram, så stiller du ikke spørsmålstegn ved hans eksistens.

Du ber han om å forklare det han sa med å prøve en vindtunnel i Oslo, og det gjør han med glede. Han forteller, at han til sammen med storebroren sin på 20 år for ikke så lang tid siden nettopp fikk dette rådet av en av sine foreldre, som sa at han sammen med sin storebror måtte prøve vindtunnelen i Oslo, og det gjorde han så. Det er vanlig at de to tar på utflukter sammen, men det valgte de så at gjøre denne dagen, og aldri hadde de hatt en kulere dag enn denne. Denne veldig unge praktikanten sier til deg, at han rent faktisk følte, at han var oppe å flyve. Du har alltid i al hemmelighet også hatt et ønske om at prøve å flyve du og, så du er virkelig oppmerksom nå.

Å få gode råd med seg når man vil prøve vindtunnel i Oslo

Slik det er med masse andre saker, som man opplever i livet sitt, er det alltid en god ide å få noen forskjellige råd til nye opplevelser, som man har tenkt sig å oppleve. Dette gjelder blant annet når man skal ut og prøve vindtunnelen i Oslo. For hvis man aldri har prøvd dette før vil der uten tvil være noen ting, som man må vite, før man bare sådan uten videre prøver det.

Det første, som denne praktikant sier er, at du må være over 5 år for å prøve vindtunnel i Oslo. Dette synes du er litt teit, da du har en datter på 4 år som du gjerne vil ha med. Men det er samme det, for så må du bare gjøre det selv, du. Derutover må man veie mindre enn 120 kg. Dette får deg til at tenke litt, for sist du stod på en vekten din stod der 125 kg, og derfor trenger du å tape deg lite. Dette hører dog til bagatellene for du vil så gjerne prøve vindtunnel i Oslo, at du gjerne taper deg for det.