Solhatter både beskytter og skjermer mot solen

0
1916

Når sommersola skinner og man tilbringer mer tid utendørs, merker man raskt at solen ikke bare gir varme og lys, men at den også påvirker huden med UV-strålingen. Sollyset er ofte sterkt og UV-strålingen kan forårsake at man blir solbrent i hodebunnen. Hodebunnen er ikke det enkleste stedet å smøre med solkrem, så da er løsningen å bruke solhatter, sommerhatter, bøllehatter eller liknende. En luftig hatt om sommeren skjermer mot UV-strålene og sterkt lys, samtidig som at den kan gjøre at man unngår at varmen blir for kraftig på hodet.

Ikke bare gir en hatt flere praktiske fordeler, men det kan også være et stilig tilbehør til ditt antrekk. En sommerhatt eller en bøllehatt kan være det som gjør sommerantrekket perfekt og helhetlig. For barn er det viktig å tenke på beskyttelse mot varmen og mot solen. Barna selv merker ikke alltid om det blir for varmt eller om de har fått for mye sol før det er for sent å forhindre overoppheting eller solbrenthet. På varme dager i solskinnet er det lurt å ha på dem en hatt av en eller annen slag. Bøllehatter er ofte populære valg, spesielt for de minste.

Hatter er en bra løsning for både solskjerming og beskyttelse

Solhatter, sommerhatter, bøllehatter og andre typer hatter hjelper deg å holde hodet kjølig i sommervarmen i tillegg til at du unngår å bli solbrent. Når man er vant til en kjølig vår eller høst hjemme i Norge og setter seg på et fly for å finne varme i sydlige strøk, så merker man raskt at utfordringene er helt annerledes når solen er sterk og varmer godt. Hvem har vel ikke opplevd at man blir solbrent eller føler seg svimmel i sydenvarmen allerede etter første eller andre dagen på ferie? Ved å tenke på dette med en gang man ankommer feriedestinasjonen, så kan man unngå denne problematikken med en hatt av en eller annen slag for både mor, far og barn.

Solhatter beskytter hode-bunnen når man er på ferie

Hodebunnen er spesielt utsatt når solen blir sterk, og man kommer ikke så enkelt til med solkrem for å beskytte mot solbrenthet. Den enkleste løsningen for å unngå skader i huden på grunn av solbrenthet, er å finne en passende hatt. Da blir dagene raskt bedre i solvarmen, og man unngår å bli overopphetet eller at man må holde seg ute av solen et par dager på grunn av for mye UV-stråler.

Sommerhatter og bøllehatter er lurt å benytte på de varmeste sommerdagene

Sommerhatter og bøllehatter trenger ikke være kjedelige hatter som kun skal beskytte mot solen, men de kan også være et morsomt tilbehør til et antrekk. Da oppnår man mer enn å beskytte mot solskader og varme. Det er alltid morsomt å forsøke å finne den perfekte hatten til et stilig sommerantrekk. For barna kan man finne en morsom bøllehatt som gjør at de synes det er gøy å gå med den. Da er det stor sjanse for at de ikke tar den av ved første anledning men at det heller blir vanskelig å få dem til å ta den av når de kommer inn.