Tannlege i utlandet

0
2009

Mange tenker at fordi man har gratis helsetilbud i Norge, er alt billigst å gjøre i hjemlandet. Tannhelsen har allikevel hatt en annen stilling i Norge, og kommer ikke under den såkalte frie helsetjenesten. Og dermed kan tannlegeregningene bli skyhøye for folk flest. Det igjen fører til at mange vegrer seg for å oppsøke tannlege, og går med dårlige ubehandlede tannproblemer og unødvendige smerter og plager.

Ettersom dette ser ut til å være et problem, er det flere og flere som har fått øynene opp for tannlegetjenester i utlandet. Det finnes utmerkede tannleger i utlandet, og til forskjell fra de norske, er prisene slik at de aller fleste har råd til å fikse på tennene, enten det er et lite eller større problem.

 

Garantert topp kvalitets tannbehandling i utlandet

Man kan regne med at prisene er 50-70% lavere enn i Norge. Mange tenker at dette er vel og bra, men man skal komme seg frem og tilbake, betale for opphold og kost. Men da kan man tenke at oppholdet kan kombineres med en flott ferie. For de ”sveitsiske klinikkene”, meget populære i Ungarn, er blant de beste klinikkene i verden. Sveitsisk er klinikkens opprinnelse, og de bruker navnet ”Helvetic” som er det sveitsiske navnet på landet mellom store fjell. Landet er kjent for ingeniørkunst og teknologisk utvikling, og klinikkene for tannleger i utlandet er intet unntak. De kan arbeide med det beste utstyret innenfor tannlegekirurgi, implantologi og odontologi som er å oppdrive i dag. Tannlegene i utlandet har en lang erfaring, og med den gode bakgrunnen fra et utdanningssenter med høy kompetanse. Kjent fra sveitsisk arbeidsliv, er også utvikling av regler og standarder. Tannklinikkene arbeider kun under de strengeste retningslinjer og vilkår, og har dermed fått spesialautorisasjoner når det gjelder opplæring.

Samtidig med det profesjonelle, ivaretar behandlingssenteret pasientene sine på en utmerket måte. Man blir tatt hånd om fra første stund, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Når man er vel innlosjert, vet man akkurat når man skal være tilbake for ny behandling, og man kan dermed legge opp dagene ut fra dette. På klinikken er man i en human og koselig atmosfære, hvor man slipper å føle press eller lange ventetider.

Tannklinikk Helvetic Clinics Ungarn
12 Revay ut, 1065 Budapest Ungarn
tel : +36 1 808 8166

Tannlegene hjelper til med hva som helst

De ansatte har kompetanse innenfor periodonti, odontologi og implantologi. De beste tannlegene i utlandet er plassert under samme tak, og med sine spesialfelt utfyller de hverandre perfekt. De kan til og med utføre tannblekning og kosmetisk tannpleie. For det er viktig for mange å ha et flott smil. En skjev tann eller misfarging kan være årsak til at man ikke klarer å være seg selv i ulike situasjoner, og føler en begrensning i hva man klarer å utføre. Ingen tannproblemer er for vanskelige eller dumme for disse kvalifiserte tannlegene. De er helt sikkert de beste tannlegene i utlandet, og sett i betraktning av de fantastiske prisene, er det egentlig lite å betenke seg på. Alle er unike og alle fortjener den beste tannhelsetjenesten de kan få. Det skal ikke være for de rike eller eksklusive, men som tannlegeturist i utlandet, kan man leve nesten som en konge.